Готуємось до майбутньої професії

26.02.2015 року студенти 521 групи спеціальності «Соціальна педагогіка» під керівництвом соціального  педагога училища Коваленко С.Л. відвідали Комунальну установу Сумської обласної ради - Сумський  обласний центр соціальної реабілітації дітей-інвалідів.

Це державна соціальна установа, яка забезпечує реалізацію завдань з проведення заходів, спрямованих на коригування порушень розвитку у дітей – інвалідів з фізичними та розумовими вадами, навчання їх основним соціальним та побутовим навичкам, розвиток здібностей, профорієнтацію, проведення медичного супроводу дітей-інвалідів та створення умов для їх максимальної інтеграції в суспільство.

Директор центру Сущенко О.М. ознайомила з  структурою Центру:

-         відділенням психологічної реабілітації;

-         відділенням соціально-педагогічної реабілітації;

-         відділенням професійної орієнтації;

-         відділенням медичного спостереження;

-         стаціонарним відділенням тимчасового перебування для дітей-інвалідів віком від 2 до 18 років;

-         відділенням «Матері та дитини» для дітей віком до 5 років.

У центрі працюють досвідчені педагоги: вчителі-реабілітологи, логопеди, практичні психологи, соціальні педагоги, педагог-організатор, вчитель інформатики, музичний керівник, вчителі з трудового навчання, інструктори з праці, вихователі. Там  панує атмосфера щирої турботи, милосердя, оптимізму.

Студенти  зібрали кошти і купили  дітям-інвалідам подарунки: альбоми для малювання, олівці, фломастери, кольоровий папір.

На згадку вихованці Центру  подарували керамічну картину студентам, яка зберегла тепло рук та любов дітей-інвалідів, а також пригостили  чаєм та солодощами.

Серед нас немає байдужих, цим дітям необхідна особлива увага, любов та відкрите серце. А ми готові їм це дати, адже справжній скарб для людини – знайти професію до душі.

Соціальний педагог Коваленко С.Л.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я