Скільки мов ти знаєш, стільки разів ти людина.

Якщо раніше вивчення іноземних мов було, скоріше, захопленням, то у наш час знання іноземної мови відкриває перед людиною досить широкі перспективи та  дає можливість почувати себе більш успішною. Англійська мова є частиною життя кожної сучасної людини. Вона використовується: у бізнесі, під час подорожі, у науці, навчанні, інтернеті, у  професійній діяльності викладача та  повсякденному житті. Англійська об’єднує людей та допомагає отримувати знання з різних джерел інформації.

З цією метою у рамках декади циклової комісії іноземних мов 14 лютого викладачі англійської мови Н.Забуга та К.Магаляс провели майстер-клас «Англійська навколо нас», де гості (викладачі педагогічного коледжу) ознайомилися з англійськими словами, котрі оточують їх, як у професійній діяльності, так і у повсякденному житті.

Були запропоновані такі завдання, як: замінити англійські слова у реченнях українськими еквівалентами, заповнити реєстраційну картку на ресепшині англійською мовою, зробити замовлення англійською мовою у ресторані.

Майстер-клас завершився приємною бесідою колег за чашкою чаю та виконанням оптимістичної пісні англійською мовою «Don’t worry, be happy».

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я