З добром у серці.

Милосердя, чуйність, співчуття – завжди характерна риса українського народу. Тому, відзначення 3 грудня Міжнародного дня людей з інвалідністю – справедлива шана від суспільства та нагадування усім про обов’язок перед тими, хто потребує захисту та підтримки у цей непростий час.

Напередодні міжнародного дня людей з інвалідністю в читальній залі центральної районної бібліотеки відбулося вшанування членів Лебединського представництва обласної спілки «Спортивний клуб інвалідів «Фенікс». З теплими словами і подарунками прийшли : начальник управління праці і соціального захисту населення міської ради Губська В.О., начальник управління і соціального захисту населення Лебединського району Об’єщик Т.І., начальник відділу культури Богомаз Г.В., представник депутат обласної ради Чалого В.Г., Благочинний Лебединського округу, настоятель Вознесенського храму – протоієрей отець Роман.


Студенти нашого коледжу взяли участь у привітальній програмі для учасників цієї зустрічі. У їх виконанні лунали поетичні рядки та вокальні твори. Липова Дар’я, Соляник Крістіна, Рижова Настя, Сіробаба Яна, Півторака Ілона та Накоп’юк Аміна підкорили слухачів щирістю та виразністю виконання, створили позитивну  атмосферу  краси і творчості, яка допомагає забути про біль і підняти настрій, відчути радість і задоволення від спілкування з мистецтвом. Підготували студентів викладачі Мандрико Т.В. та Деменко Н.М.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я