«МЕЛОДІЯ ДВОХ СЕРДЕЦЬ»

День закоханих – свято, сповнене приємних сюрпризів, цікавих подарунків, неочікуваних миттєвостей. Недарма його відзначають напередодні весни, коли почуття, прокидаючись разом із природою, стають ще сильнішими.

14 лютого 2017 року в актовій залі Лебединського педучилища відбулася конкурсно-розважальна програма «Мелодія двох сердець», яку підготували та провели студенти  121 групи під керівництвом наставника групи Бідної Людмили Вікторівни.

Майстерно виконали роль ведучих заходу Вінніченко Богдан та Балака Марина, які створили затишну, теплу атмосферу як для учасників, так і для глядачів.

Учасниками конкурсної програми стали чотири пари студентів, які змагалися в різних конкурсах: «Історія нашого кохання», «П’ять кроків до коханої», «Зрозумій мене без слів», «Подаруй «валентинку» коханому», «Запитання на засипку», «У ритмі танцю», «Фото на згадку», «Закохане серце». Учасники продемонстрували артистизм, дотепність, креативність, винахідливість.

Неабияку оригінальність  у представленні історії свого кохання виявили пари №1 (Мірошніченко Владислав та Леонтієва Надія)  та №2 (Малахов Максим та Орел Людмила).

Музичні вітання закоханим дарували Бубон Софія, Филь Дмитро, Альбіт Неля,  Замниус Тетяна.

Захопили присутніх своїми  танцями  Сулига Владислав і  Зелінська  Катерина,  танцювальний колектив «Веселка».

За результатами змагань журі присудили парам титули:

«Пара глядацьких симпатій» - Максимович Максим та Дмитрієва Дарина;

«Оригінальна пара» - Білодід Сергій та Бейвердієва Ельміра;

«Артистична пара» - Мірошніченко Владислав та Леонтієва Надія;

«Романтична пара» -  Малахов Максим та Орел Людмила.

Усі пари отримали подарунки від студентського профкому.

На святі учасники довели, що кохати -  це значить творити кохання. Тож творіть його, ідіть назустріч йому, і ви зустрінете його, як дивовижну казку, як чарівну пісню, яка зробить ваші найпотаємніші бажання реальністю.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я