Творча зустріч із поетом Віктором Скакуном

9 грудня 2016 року у ВКНЗ СОР «Лебединське педагогічне училище імені А.С. Макаренка» відбулася творча зустріч із поетом Віктором Панасовичем Скакуном.

Цього року зима настала за календарем, але в стінах педагогічного училища учасникам творчої зустрічі з письменником-земляком було по-справжньому тепло. Атмосфера натхнення, поезії та спогадів панувала в конференц-залі навчального закладу.

У центрі уваги – життя та творчість відомого українського поета, літературознавця, сатирика-гумориста, критика, члена Національної спілки письменників України, автора двадцяти шести книг, зачинателя жанру міні-байки, випускника нашого училища 1965 року – Віктора Панасовича Скакуна.

Студенти 131групи спеціальності «Початкова освіта» та 541 групи спеціальності «Соціальна педагогіка» під керівництвом викладача Карпенко О.М.  взяли активну участь у підготовці та проведенні заходу. Декламування віршів Віктора Скакуна було щедро приправлене коментарями самого автора. А ведучі Ірина Семененко та Неля Альбіт  додали насиченості, розповідаючи цікаві факти з життя поета, який також охоче ділився своїми спогадами з аудиторією. Ансамбль автентичного співу «Стріла» (керівник Гура В.В.) адресував музичний подарунок Віктору Панасовичу з нагоди 75-річчя.

На завершення студенти мали змогу  поставити Віктору Панасовичу запитання, різноманіття яких засвідчило: ніхто не залишився байдужим до життєвих і поетичних рядків славетного письменника і непересічної особистості – Віктора Скакуна.

Захід, проведений на високому рівні, у дусі літературних пошуків та обміну творчим досвідом між поколіннями, сприяв залученню до вивчення літератури рідного краю. Успіх творчої зустрічі  в тому, що живе спілкування з талановитими митцями є чудовою можливістю торкнутися безсмертних джерел.

Анастасія ІВАНОВА,

студентка 541 групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я