Напиши листа солдату

6 грудня з  нагоди Дня Збройних сил України в коледжі пройшла акція «Напиши листа солдату». Студенти активно долучилися до написання вітальних листівок випускникам коледжу, які пов’язали свою долю з Збройними силами України та є учасниками бойових дій.  Студенти історико - пошукового загону волонтерів «Оріон» відвідали родини випускників, сини яких  на даний час проходять службу на території проведення операції Об’єднаних сил.   Хвилюючі слова вдячності та поваги звучали з вуст студентів, а іграшки-янголятка, власноруч виготовлені студентами, приємно вразили батьків наших солдатів.

Дорогі наші випускники!  День Збройних сил України    має особливе значення, адже Україна вперше за роки незалежності зі зброєю в руках відстоює своє право на територіальну цілісність та соборність. Практично кожен українець розумом та серцем відчув місію наших військових, які ціною власного життя захищають цілісність та суверенність країни.

Висловлюємо вдячність вам і віримо в те, що  армія України буде залишатися національною гордістю, гарантом безпеки нашої держави. Щиро бажаємо миру та спокою, здоров’я та злагоди вам і вашим родинам. Ваша мужність та сила здатні подолати будь-які перешкоди!

Оксана Колесник, заступник директора з ВР

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я