Урочисте засідання педагогічної ради з нагоди випуску молодших спеціалістів

В училищі завжди свят багато,
Там музика лунає й чути спів.
Але сьогодні – надзвичайне свято –
Ми проводжаємо своїх випускників.

Випускники збираються в дорогу дальню,
Горять зірки і ваблять небеса,
Надворі  вальс відлунює прощальний,
І над училищем окрилено літа.

28 червня 2018 року в актовій залі училища відбулося УРОЧИСТЕ ЗАСІДАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ РАДИ З НАГОДИ ВИПУСКУ МОЛОДШИХ СПЕЦІАЛІСТІВ. Від берега училища у доросле життя вирушили 55 висококваліфікованих педагогів.

Наш випускний – це  ще одна її яскрава сторінка. Прощання з УЧИЛИЩЕМ – це урочиста та сумна хвилина, попереду у випускників складна і, сподіваємось, щаслива та світла дорога у Велике життя! Але перш ніж зробити цей хвилюючий крок вперед у майбутнє, не забудьте взяти з собою все найкраще, що дали вам роки навчання в нашому рідному УЧИЛИЩІ.

Під звуки святкового урочистого маршу, під теплі оплески присутніх у святкову залу зайшли красиві, мужні та окрилені випускники на чолі зі своїми наставниками.

З вітальним словом звернулася до випускників та всіх присутніх виконуюча обов’язки  директора училища Любов Борисівна Білокобильська. У своєму виступі вона побажала випускникам творчих злетів, щастя, успіхів у житті, роботі та всього найкращого у їхньому майбутньому. Під звуки урочистих фанфар та гучні оплески присутніх випускникам були вручені дипломи молодших спеціалістів та грамоти за активну участь у громадському житті училища та спортивні досягнення.

Багато усмішок і тепла подарував Зразковий художній самодіяльний народний хореографічний колектив  «Веселка».

Сердечні вітання й найщиріші побажання від міського голови, голови державної кваліфікаційної комісії, завідувача дошкільним відділенням, наставників  і батьків звучали для дорогих випускників.

На завершення вечора зі словами вдячності до  адміністрації училища та викладачів звернулася учитель з дошкільного виховання Катерина Юріївна Бруньова.

Ми хочемо побажати нашій новій педагогічній еліті невпинно йти до обраної мети, слідувати за покликом свого серця та завжди залишатись гідними випускниками ВКНЗ СОР «Лебединське педагогічне училище імені А.С. Макаренка».

Життя-це шанс. Скористайся ним!
Життя-це краса. Милуйся нею!
Життя-це мрія. Здійсни її!
Життя-це виклик. Прийми його!
Життя-це обов’язок. Виконай його!
Життя-це скарб. Бережи його!
Життя-це любов. Насолоджуйся нею!
Життя-це удача. Шукай цю мить!
Життя таке чудове. Не марнуй його!
Це твоє життя. Бережи його!

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я