Відкрите засідання «Університету здоров’я. Молодь України за здоровий спосіб життя» з теми «Здорова сім’я, здоровий студент – здорова нація».

21 листопада студентами 321-122  групи,  під керівництвом наставника Павленко Ірини Миколаївни, проведено відкрите засідання  «Університету здоров’я. Молодь України за здоровий спосіб життя» з теми «Здорова сім’я, здоровий студент – здорова нація».

 

 

Ведучі заходу Білоцерківець Анна та Замниус Тетяна намагалися донести до присутніх, що    людське здоров’я та життя – найбільші  життєві цінності, вартість яких складно  оцінити. Відповідальне ставлення до їх збереження та покращення – найбільше, що людина може зробити для себе та оточуючих. Адже здоровий студент – це здорова сім’я, а здорова сім’я – це здорова нація.


В ході заходу студентів спонукали замислитись над тим, що нині в усьому світі все більшого поширення набуває рух за здоровий спосіб життя, поширюється мода на здоров’я. Бути здоровим стає не тільки модно, але й економічно вигідно. Все більше молоді у світі та у нашій країні вважають: «Краще бути здоровим і багатим, ніж хворим».


Студентам було запропоновано виконати завдання «Доповніть прислів’я», «Закінчи речення», «Відгадай загадку» та інші.


Також студенти дали відповіді на питання анкети:  «Ти і твоє здоров’я»  та за сумою набраних балів прослухали свої результати.


Під час виконання вправи «Релакс», студенти вчилися відпочивати з користю для здоров’я.


В процесі виховного заходу студенти дійшли висновку, що зруйнувати значно легше, ніж створити. Дуже важливо зберегти те, що маємо. Від нас самих залежить, що ми оберемо: шлях до здоров’я чи від нього. Поведінка людини, її спосіб життя є дуже важливими у збереженні здоров’я.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я