Фотоколаж «Моя дружна студентська родина»

На сучасному етапі розвитку нашої держави важливою є проблема збереження здоров’я нації та утворення міцного соціального інституту родини. Тому активізація виховного впливу на молодь у підготовці до створення власної родини, як важливого осередку українського суспільства, є дуже важливим питанням.

З 20 листопада розпочалася декада методичного об'єднання наставників академічних групп під гаслом  «Любов, сім’я, моя родина і Україна – єдині!».


Виховання орієнтовних цінностей у студентів на виховних годинах – це одна з найважливіших задач наставників груп. Головне завдання наставників груп під час проведення виховних заходів є виховання у студентів любові до Батьківщини, своїх батьків, своєї родини, один до одного, до себе,визначення студентами ролі сім’ї в суспільстві, особистому житті, прагнення у майбутньому створити власну щасливу родину,сприяти розумінню студентами того, що немає більшого щастя, як робити інших людей щасливими, творити добро, дарувати людям радість, щастя. Це  необхідно їм для майбутнього щасливого життя та процвітання Української держави.

Тому всі заходи, які заплановано в рамках декади наставників груп, спрямовані на реалізацію цих завдань.

Декада розпочалася  фотоколажем на тему «Моя дружна студентська родина».

Активну участь взяли групи: 111, 112,  211, 511, 521, 142, 141, 121, 221, 222, 231, 122-321, 131, 232.


О.А. Жовба,

голова МО наставників груп

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я