День довкілля

Сучасній молоді для успішного оволодіння обраною професією необхідний високий рівень загальноосвітньої і професійної підготовки.

Зараз проходить декада циклової комісії природничих дисциплін з методиками навчання. Викладачі циклової комісії моделюють таку систему навчання і виховання, яка б формувала у студентів ініціативність, творчість, мобільність, гнучкість, динамізм, комунікативність, здатність та бажання самостійно здобувати знання, активізувала б пізнавальну діяльність студентів.


Бібліотека також долучилася до цієї декади. Провідне  місце  у структурі  бібліотечно-інформаційної діяльності займає  виставкова робота. Саме книжкова виставка є засобом розкриття інформаційних ресурсів книгозбірні, її візитною карткою, відображаючи стиль бібліотеки і творчі можливості персоналу.   Сучасна книжкова виставка повинна бути – комфортна, доступна, актуальна, наочна, цікава та естетично оформлена.  Виставка – це завжди творчість, своєрідна ікебана – мистецтво складання букету, тільки книжкового.

Завдання бібліотекаря – вибрати цікаву, «гарячу» тему. Важливо пам’ятати: чим конкретніше визначена тема, тим цікавішою може бути виставка.

Завдання і мета виставки – максимально розкрити фонди бібліотеки, привернути до них якнайбільше користувачів, а також надати найбільше інформації з тієї чи іншої теми, комфорт при роботі з виставкою: зручне розташування книг, можливість ознайомлення з книгами, документами в спокійному середовищі.

12 квітня викладачі  циклової комісії природничих дисциплін з методиками  навчання Приходько С.В. та Шам Н.Г. разом з 431 і 131 групами провели змістовну й цікаву екскурсію до бібліотеки. Особливо зацікавила студентів книжкова виставка  до Всесвітнього Дня довкілля «Збережемо дивосвіт природи». Вражає   зміст , тема , креативний підхід працівників бібліотеки до створення цієї композиції.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я