Декада викладачів циклової комісії дошкільної, соціальної педагогіки, психології та окремих методик

В рамках декади викладачами циклової комісії дошкільної, соціальної педагогіки, психології та окремих методик Відюк Є.П., Завалій Н.П.  було презентовано фотовиставку «Цікавинки професії», де висвітлено  різні форми роботи проведені студентами дошкільних груп під час педагогічної практики.

Випуск інформаційного вісника під керівництвом викладачів циклової комісії Артеменко Л.В., Ольховик Т.М. спонукав студентів до роздумів про професію вихователя ДНЗ, сприяв формуванню бажання працювати за обраним фахом.

Студенти 531 групи спеціальності «Соціальна педагогіка»  організували благодійний ярмарок-розпродаж солодкої випічки «Подаруй радість дітям!», для якого власноруч приготували солодощі.

Виручені кошти студенти використають для закупівлі подарунків  вихованцям  Центру матері та дитини м. Сум. Організатори акції (Коваленко С.Л.,  студенти 531 групи) переконані, що часточка душі, яку вони вкладали у випікання домашніх ласощів, зігріє дитячі серця теплом і наповнить їх радістю.

Викладачами циклової комісії  Баль О.В., Таран В.О. було проведено бінарну лекцію з дитячої психології та педагогіки з теми «Психічний розвиток дитини у фазі новонародженості».  В ході лекції  студенти закріпили та поглибили знання про загальні уміння дитини раннього віку, ознайомились з особливостями внутріутробного розвитку, кризою новонародженості, засвоїли знання про особливості психічного розвитку новонародженої  дитини.

Виступ лялькового театру «Пілігрим» (керівник Шульов С.Л.) викликав зацікавлення адже, це  єдиний в Сумській області театр який працює з тростинною лялькою. Презентував виставу «Зелені носи», морально-етичного спрямування,   Тимчишин Б., він спонукав студентів до роздумів про сучасну моду, формував уміння проявляти власну індивідуальність, виражати власну думку.

Викладач Щуцька  О.М. з  студентами 232 групи підготували та провели виховний захід «Моє родинне дерево».  В якому розкрили проблему взаємовідносин між батьками і дітьми, наголосили на важливості позитивних  стосунків між різними членами родини.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я