Відкриття VІІ міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Г. Шевченка

Щорічно, у цю осінню пору починає наша Україна день новий із Шевченковим ім’ям.

Сьогодні по всій Україні в усіх навчальних закладах відбуваються урочистості з нагоди відкриття мовно-літературного конкурсу. Студенти ВКНЗ СОР «Лебединське педагогічне училище імені А.С. Макаренка» не залишилися осторонь цієї події. Тож 6 жовтня 2016 року на базі училища під керівництвом викладачів філологічно-гуманітарних дисциплін було проведено відкриття VІІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу  учнівської та студентської молоді імені Тараса Шевченка.

Захід пройшов у теплій і доброзичливі атмосфері. Ведучі свята переконували, що відродження України, її духовності неможливе без вивчення спадщини Шевченка, адже творчість Кобзаря – то найдорогоцінніший скарб, що підтримує християнина-українця впродовж усього життя, передається з покоління в покоління.

З вітальним словом до учасників і гостей свята звернулася заступник директора з навчальної роботи   Анастасія Матвіївна Ворона.

На заході прозвучало чимало творів Тараса Шевченка. Читці проникливо, з особливою експресією читали його вірші, намагалися довести, що шевченкове слово пророче, у ньому вся історія нашої України.

Наш навчальний заклад пишається  Івановою Анастасією та Тютюнник Лілією – переможцями загальнонаціонального етапу VІ Міжнародного мовно-літературного конкурсу учнівської та студентської молоді імені Т.Г. Шевченка.

Великий Кобзар – видатний український поет, художник, мислитель, основоположник нової української літератури. Ми маємо збагнути, що наше минуле, теперішнє і майбутнє — це його Доля, Муза і Слава.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я