З 11 по 22 квітня відбулася декада циклової комісії викладачів природничих дисциплін

В рамках декади викладачами циклової комісії було проведено ряд заходів, які сприяли популяризації наукових знань про природу, розвитку професійної компетентності майбутніх педагогів та формуванню навичок науково-дослідницької діяльності.

Виставка газет з екологічної тематики та науково-методичних матеріалів сприяли формуванню екологічної культури студентів та засвідчили активну участь викладачів циклової комісії та студентів у роботі всеукраїнських, міжнародних та регіональних  науково-практичних конференцій.

 

В рамках декади циклової комісії викладачів природничих дисциплін студенти 122 групи (наставник Жовба О.А.) провели виховну годину  для 2-х курсів «Здорове харчування»

Ведучі Перепелиця А. та Омельченко К. створили комфортну атмосферу співпраці, активізували відчуття важливості здоров’я.

Під час заходу студенти отримали інформацію про те, як вони повинні харчуватися, для того щоб жити довго та почуватися завжди бадьоро; ознайомилися з найшкідливішими продуктами харчування,  наслідками неправильного харчування та корисними продуктами харчування.

Щоб визначити власний режим харчування учасникам заходу було запропоновано тест «Чи дотримуєтеся ви «золотої середини» у харчуванні?».Запитання анкети дозволили учасникам заходу визначити свій індивідуальний стереотип харчування та за допомогою тесту визначили забезпеченість  організму йодом.

Виховна година сприяла розвитку компетентногоставлення до власногоздоров’я, формуванню професійної та життєвої компетенції майбутніх педагогів.

Жвавий інтерес у студентів викликала фотовиставка «В об’єктиві натураліста», організована студентами – членами студентського наукового екологічного товариства.

Проведено відкриті заняття з географії  (викладач Жовба О.А.) та основ початкового курсу природознавства ( викладач Приходько І.А.)

Проведено відкриті заняття з географії  (викладач Жовба О.А.) та основ початкового курсу природознавства ( викладач Приходько І.А.)

Високий рівень знань продемонстрували студенти першого та другого курсів під час проведення олімпіади з анатомії та природничої естафети ( викладачі Приходько С.В., Гурняк І.А., Приходько І.А., Жовба О.А., Рожко Л.Л.)

Вперше проведено веб-квест «Цікавий світ природи»на рівні регіону. Метою його є удосконалення навичок роботи студентів з сучасними інформаційно-комунікаційними технологіями, сприяння розвитку ІТ-компетентності студентів та спонукання їх до самоосвіти. Перше місце здобула студентка 123 групи нашого навчального закладу  Шумейко Альона.

Організатор квесту - Приходько І.А.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я