Україна – земля героїчного народу

У кожного народу минуле, сучасне та майбутнє, що пов’язані воєдино мріями та людською пам’яттю, яка споконвіків передається  з покоління в покоління. Щоб упевнено рухатися вперед, щоб ясніше розуміти шляхи, які пройдено, розуміти сучасність, треба знати минуле, знати історію.

29 січня – День пам’яті Героїв Крут. Цей день назавжди залишиться у нашій пам’яті - день подвигу та прикладу для майбутніх і нинішніх поколінь.

Українська земля славиться своїм героїчним народом.

З метою формування громадянина - патріота України, підготовленого до життя, з високою національною свідомістю, виховання громадян, які здатні побудувати громадянське суспільство, в основу якого були б закладені та постійно втілювалися демократія, толерантність та повага до прав людини, у бібліотеці коледжу створена книжкова виставка «Україна – земля героїчного народу».  

Як часто Ви читаєте? Ні, не новини і статті в Інтернеті, а книжки. Чи входить читання до Вашої щоденної програми? Якщо ні, то змушені Вам повідомити, що Ви багато втрачаєте, як в інтелектуальному, так і в духовному плані. Читання дає людині безліч незаперечних переваг.

З цією метою в бібліотеці діє постійна книжкова виставка  «Поспішайте! Нові книги чекають на Вас!» 

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я