СІК -2018

Студентські ігри кмітливих знову зібрали всіх у актовій залі училища, щоб позмагатися та гарно посміятися. І це дійсно так. Адже, як відомо, сміх продовжує життя. А життя – це найцінніший скарб для кожної людини! І водночас, життя така цікава річ. Саме так звучала тема гри  студентських ігор кмітливих -2018 –  «Життя така цікава річ!». Своє бачення життя та гарний настрій дарували всім присутнім команди СІК-2018.

У грі взяли участь 3 команди – 1, 2 та 4 курсів, а саме – команда «Рррр…», команда «#НАМАНА», «Дембеля». Програма конкурсу складалася з 4 завдань: першого конкурсу «Візитка», в якому команди оригінально та креативно представляли себе, другого конкурсу – «Пародія», в якому потрібно було підготувати пародію на будь-яку відому телепередачу, третього конкурсу – «Кіноконкурс», де студенти підготували цікавий та дотепний відеоматеріал, який підкреслював реалії студентського та людського життя взагалі, та останнього, четвертого конкурсу – «Домашнє завдання», де команди готували виступ в музично-гумористичному стилі. Оцінювали наші команди  наше високоповажне журі у складі: Миколи Володимировича Бендюга (завідуючий шкільним відділенням), Сергія  Анатолійовича Романенка (керівник фізичного виховання),  Світлани  Леонідівни Коваленко (соціальний педагог училища), та  Антона  Петровича Кірдіщева (викладач інформаційно-комунікаційних технологій).

Перед журі стояло нелегке завдання, адже треба було визначити найкращих з кращих. Тож, у боротьбі за першість та перехідний кубок СІК здобула перемогу команда 4 курсу «Дембеля». Всі команди були нагороджені грамотами та солодкими подарунками.

Активісти та органи студентського самоврядування: Валерія Петренко (521 гр.), Вінніченко Богдан (531 гр.), Лук’янов В’ячеслав (431 гр.), Юлія Бабак (521 гр.), Грінченко Сергій (441гр.)  та культорганізатор училища Щербань Людмила Валеріївна підготували фотозону, яка уособлювала в собі елементи класики світового гумору. Студенти мали можливість сфотографуватись з кумирами мільйонів – Чарлі Чапліном.





















Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я