Інноваційні форми роботи бібліотеки.

  21 листопада 2019 року відбулося засідання обласного методичного об`єднання завідувачів бібліотек закладів вищої освіти Сумської області І-ІІ рівня акредитації  «Інноваційні форми роботи бібліотеки: працюйте з нами, впроваджуйте нове, досягайте більшого… Обмін досвідом». У роботі методичного об'єднання взяли участь 10 завідувачів бібліотек.

  З привітальним словом до учасників методичного об'єднання звернулася директор КЗ СОР « Лебединський педагогічний коледж ім. А.С. Макаренка» Білокобильська Л.Б., яка наголосила на важливості системного підходу до організації роботи обласного методичного об'єднання, діяльність якого стимулює підвищення рівня професійної компетентності бібліотекарів, спонукає до розвитку творчої ініціативи.

Бегменко О.М., голова обласного методичного об`єднання, ознайомила присутніх з програмою проведення засідання та побажала учасникам плідної роботи й творчої атмосфери спілкування з колегами.

Звягольська О.Д. націлила учасників зустрічі на цікаву і продуктивну співпрацю.

Дуже завзято і креативно пройшов флешмоб «Молодь об`єднує книга!», творчим натхненником якого була бібліотекар Міронова І.Л.

Не менш цікавою пройшла екскурсія до краєзнавчого музею нашого закладу, яку організував Венгеровський С.Б. – голова циклової комісії суспільних наук. Наші гості були у захваті від побаченого, їх переповнювали емоції. Усі свої побажання вони залишили у книзі відгуків.

   Роботу методичного об`єднання продовжили працівники бібліотеки коледжу. Вони представили презентацію бібліотеки «Сучасна бібліотека – центр підтримки та розвитку культури читання», яка вразила присутніх своїм професійним змістом, своєю креативністю, своїм багатим досвідом роботи.

      У ході засідання учасники методичного об'єднання обговорювали нагальні питання щодо формування якісного комплектування книжкового фонду,  підвищення якості обслуговування користувачів, майстерно демонстрували можливості та переваги використання в освітньому процесі інноваційних методів роботи бібліотеки за допомогою мультимедійних засобів навчання.

        Зацікавленість і активність присутніх була високою, оскільки питання, що обговорювалися, є важливими і актуальними в роботі бібліотек закладів освіти.

        Підсумки засідання методичного об'єднання були підведені в ході результативного спілкування колег за круглим столом.

        Сподіваємося, що в учасників проведених заходів залишаться приємні спогади про наш коледж, а творча співпраця в роботі обласного методичного об'єднання в подальшому сприятиме високому рівню професійної активності бібліотекарів, ефективному використанню власного досвіду і досвіду колег в  освітньому процесі.

                       О.Д.Звягольська                                                                          

                                                                                                  

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я