Прагнемо миру

Година спілкування для студентів нового набору.

Людина створена природою для миру, а не для війни,

Народжена для радості, а не для горя…

Франсуа Рабле

Кожна підростаюча особистість прагне реалізувати свої благоспрямовані наміри. Це велична і важка мета. Молода людина має глибоко усвідомити, що вищий сенс її життя і людства у цілому може бути досяжним, коли панують у загальному масштабі відносини миру. Відносини, за яких панує повага людини до людини, піклування про її фізичне, соціальне і духовно-моральне здоров’я. Тож мир – це і велика мета, і великий засіб по-справжньому культурного існування людини. Однак, людське суспільство влаштоване, на жаль, так, що мир не є дарунком природи чи людської історії.

Година спілкування «Прагнемо миру» була спрямована на поглиблення знань студентів про Міжнародний День миру та важливість миру на Землі, виховування гуманізму, патріотизму, любові до свого народу, поваги до історії рідної країни, формування потреби нести особистий вклад у збереження миру та творення добра на Землі.

В ході години спілкування ведучі, студенти 122 групи Соловей Анна та Білоцерківець Таїсія, звернулися до найважливішої теми – теми миру і злагоди поміж людьми. Бо добре жити там, де є мир, взаєморозуміння, де між усіма налагоджені гарні стосунки. Та найбільше в світі щастя – це мир на землі, яка не здригається від страшних вибухів, а діти вчаться, здобувають знання, щоб зробити світ ще кращим. Мир на землі – це найбільше благо.

Першокурсникам запропонували скласти  великий пазл «Мирна країна!», який складався з менших пазлів: «Поняття миру», «Слово – сила», «Історична довідка», «Подорож світом», «Моя Україна», «Народна скарбничка», «Лікуємо Україну, «Голуб миру».

Усі присутні з великим задоволенням слухали вірш у виконанні Ігнатенко Юлії, пісні у виконанні Бубон Софії, Рижової Анастасії, Півтораки Ілони, Чаус Марії та Леонієвої Надії під керівництвом Деменко Н.М.

Годину спілкування підготували та провели

студенти 122 групи та наставник Соловей Г.С.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я