Святковий концерт присвячений Дню вчителя

Осінь… Золота пора… Скільки приємного, таємничого, цікавого вона несе з собою… Жовкне, опадає листя. Воно, злітаючи з дерев, перетворюється на нескінчений жовтогарячий дощ, який наче наспівує свою коротеньку пісню про Мудрість, Турботу, Ласку вчителя, яка вогником Віри, Надії та Любові завжди живе в серцях вдячних учнів.


Саме в цю пору, 28 вересня, відбувся святковий концерт присвячений Дню вчителя, який підготували та провели студенти 143 групи під керівництвом їх наставника Сердюк Вікторії Павлівни.

На святковому концерті згадали Людмилу Михайлівну Кірдіщеву, і всих тих, хто возвеличував  наше училище, все життя присвятив педагогічній ниві, хто гордо носив  ім’я – Учитель.


Подякували запрошеним гостям, ветеранам педагогічної ниви, за їх важкий, але безцінний труд.


Подарували всім викладачам свої сольні музичні виступи Баженова Марина «Це свято щасливе», Замниус Тетяна «Не йди», Чернишова Вікторія «Я Роксолана», Півторака Ілона «Я стану морем», Пащенко Ольга «На зустріч долі», Леонтієва Надія «Вчителько моя», Остапенко Сергій «Там де ятрань круто в’ється».


На свято прийшли привітати  своїх батьків-викладачів їх діти, учні початкових класів Сердюк Р., Щуцький Б., Степанков А., Грушко В., Бендюг Б. та наші студенти  Зіненко А., Клименко В., Михайленко С., Жовба В., Магаляс В.


В ході святкового концерту студенти дарували викладачам особливі, тремкі слова, які понесли їх у далекі світи, налаштували на ліричний лад, викликали світлі почуття та святковий настрій.


Це свято було наповнене пахощами осені та прекрасною музикою, що лунала з кожного люблячого серця, яку подарували жіночий ансамбль викладачів «Елегія» «Де ти тепер?», ансамбль автентичного співу «Стріла», змішаний ансамбль викладачів «Оксамит», дует Пащенко Ольга та Орел Людмила «Рідна Україна».


Студенти подякувала викладачам за їх натхненну працю, за вміння долати життєві труднощі, за невичерпне терпіння у спілкуванні із нами, бадьорий настрій, оптимістичний погляд на життя і головне переконання, що основна місія вчителя – робити людину кращою.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я