Звітна конференція по підсумках переддипломної педагогічної практики студентів 341 групи.

24 березня 2017 року в рамках декади циклової комісії музики, співів, музичного інструменту та спеціальних музичних дисциплін з методиками навчання відбулася звітна конференція по підсумках переддипломної педагогічної практики студентів 341 групи.

Звіт відбувся у творчій атмосфері, співпраці та взаємоповазі. Студенти виявили креативність, згуртованість, вміння висловлювати свої думки при виконанні вправ: «Формування моделі сучасного вчителя музики», «Складання власного педагогічного кредо», «Продовж думку…», «Педагогічні перлинки» та інше. Лєсніченко О. та Попельнух В. підготували доповіді на тему «Сутність та зміст професійної готовності майбутнього вчителя музики» та «Зміст музично-педагогічної діяльності сучасного вчителя музики».

Студенти з ентузіазмом представляли свій перший педагогічний досвід у формі відео звітів. Також до уваги присутніх запропоновано відео фрагментів уроків, які студенти знімали під час педагогічної практики в школі.

Підсумком звіту було написання та зачитування «Листа – пам’ятки»  для майбутніх практикантів та складання «Рецепту приготування гарного уроку».

Час промайнув непомітно, студенти мали змогу проявити себе на всі 100%. Після закінчення офіційної частини звучали теплі побажання від викладачів, які були присутні. А у відповідь, не менш щиро, студенти 341 групи висловлювали вдячність за отримані якісні знання.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я