КРАЇНА МАЄ ТАЛАНТ

Вже стало традицією, що в березні кожного року в  місті Суми проходить Всеукраїнський конкурс «Країна має талант» і наші обдаровані студенти беруть активну участь в ньому. Організатор конкурсу – громадська організація «Творчий центр прогресивного розвитку особистості «Пектораль» під егідою Міжнародної компанії «Сузір'я країн» запрошували до участі дітей та молодь з метою виявлення талантів, визначення перспективи їх подальшого творчого розвитку, популяризації різних жанрів мистецтва.

Компетентне журі оцінювало виступи конкурсантів за європейською системою балів, присуджуючи в кожній номінації відзнаки і нагороди різного ступеню: лауреати І-ІІІ ступенів, дипломанти І-ІІІ ступенів та учасники. Цього року до участі в конкурсі було допущено близько 370 конкурсантів у вокальному, хореографічному, інструментальному, літературному, театральному жанрах. Найбільша боротьба за призові місця розгорнулась серед учасників вокального жанру, де взяли участь більше ніж 100 виконавців. Конкурс проводився в живому форматі, на відміну від інших конкурсів, що перейшли в он-лайн, дистанційні форми проведення.

Наш коледж на цьому яскравому дійстві представляла  Сіробаба Яна, яка в номінації «Естрадний спів» здобула друге місце з композицією «Черемшина».

Привітаємо Сіробабу Яну та її керівника Деменко Н.М.  та побажаємо подальшої творчої співпраці, високих результатів і яскравих перемог!

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я