«Поезія – це завжди неповторність…»

21 березня, у день весняного рівнодення, за рішенням ЮНЕСКО вже вкотре відзначається  Всесвітній день поезії.

22 березня  у читальній залі бібліотеки організована книжкова виставка «Поезія – це завжди неповторність…» та відбулося засідання літературного кафе.

Мета: поглибити знання студентів про лірику; удосконалити навички виразного декламування поезії; виховувати любов до поетичної творчості; формувати естетичні смаки у студентів.

Цього дня до літературного кафе «Творча смакота» ми запросили студентів шанувальників поезії. Як писав Еміль Верхарн: «Поезію слід шукати не в поєднанні слів, але в атмосфері, яку створюють ці сполучення». Тож атмосфера в бібліотеці була теплою і святковою. Гостей пригощали запашним чаєм, смаколиками та гарним настроєм.

Головною у нашому меню була Поезія.

Тут звучали вірші знаних майстрів слова, а також тих , хто робить перші кроки на шляху до творчості. Студенти Лапіна Н. (121гр.), Третяченко Д. (121гр.), Кривомаз Л. (221 гр.), Чередніченко А. ( 221гр.) читали вірші Ліни Костенко, Терези Угрин, Василя Симоненка. А студенти Головко Т. ( 521 гр.) та  Шарапова А. (121гр.) декламували авторські вірші.    Дякуємо за співпрацю викладачам циклової комісії філологічно-гуманітарних дисциплін Перевозник Л.А., Бідній Л.В. та Грушко Л.В.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я