«Україна – полікультурна держава. Знай і поважай»

17 лютого 2021 року  наставником Коваленко С.Л. та студентами 511 групи було проведено відкрите засідання «Університету культури поведінки» для студентів І-х курсів «Україна – полікультурна держава. Знай і поважай».

Метою заходу було донести студентам-першокурсникам, що Україна є полікультурною державою, що поруч із нами проживає багато людей, різних за етнічним походженням, соціальним статусом, статтю і віком, мовою, віросповіданням, що ми були і є різними, проте усіх нас об’єднує одна земля, її історія, а також відповідальність за спільне майбутнє України.

В ході вправи  «Асоціативний кущ» студенти називали асоціації до поняття   «полікультурність».

Цікаво пройшла вправа «Традиції народів», де учасники презентували національні традиції різних народів, що проживають на території України.

 Організатори заходу підготували цікаві факти про Україну: архітектурні об’єкти  вірменської, румунської, білоруської нації, відомих людей цих народів, для яких Україна є другою батьківщиною.

Працюючи у групах, студенти аналізували історичні джерела, різні періоди України, наводили приклади, які підкреслюють полікультурність українського суспільства, також  складали сенкан до слова «полікультурність».

Маємо надію, що всі учасники даного заходу  отримали  певний запас  знань, позитивні емоції, гарний настрій!

   

Світлана КОВАЛЕНКО,

наставник 511 групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я