Книжкова осінь у бібліотеці

«Кожен з нас  може отримати в бібліотеці душевний спокій,

втіху в печалі, моральне оновлення і щастя,

якщо вміє володіти тим дорогоцінним ключем,

який відкриває таємничі двері цієї скарбниці».

Джон Леббок.

Виклики часу спонукають бібліотеки шукати нішу в соціокультурному середовищі, своєчасно реагувати на потреби користувачів, передбачати їх. Запровадження інновацій стало фактором збереження професії у ХХІ сторіччі, запорукою її подальшого існування. У кожній бібліотеці даний процес вимагає як творчого запозичення досвіду колег, так і реалізації власних ідей. Отже, креативність стає важливою складовою бібліотечної роботи.

Бібліотекарі нашого коледжу рухаються з часом уперед, бо запорука успіху є постійний пошук нових, ефективних форм і методів рекомендації книг.

У рамках декади бібліотеки, яка проходить з 12.10 по 23.10.20 року, в читальній залі бібліотеки облаштована фотозона «Театрально – книжкова феєрія».

Створення такої креативної книжкової зони стало ще однією нашою новацією, мета якої – показати вплив інформаційного фону на внутрішній стан людини.

Людина – не картинка для нового посту у Fasebook, вона може злитися, радіти чи сумувати. Особливо зараз ми перебуваємо здебільшого в «інстаграмно – фейсбучному» просторі, перетворюючи життя у красиву стрічку новин, мимоволі нівелюючи вміння демонструвати емоції візуально.

Ми спонукаємо цією фотозоною поринути наших користувачів у минуле сторіччя, відчути за допомогою книг, журналів спорідненість душ, проявити справжні відчуття душевності і теплоти почуттів від спілкування з книгами.

Кожен користувач міг прийти в читальну залу подивитися на ідею, вибрати книгу до душі та зробити світлини на пам¢ять.

І.Міронова, бібліотекар

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я