Вітаємо Марину Кушнірчук з перемогою в Міжнародному конкурсі «ProFest»

30 травня 2020 року в Києві відбувся дистанційний Міжнародний конкурс-фестиваль творчості «ProFest» за інформаційної підтримки Міністерства культури України, Київського міського центру народної творчості та культурологічних досліджень, «Асоціації діячів естетичного мистецтва України», голова журі якого є Народний артист України Григорій Чапкіс. Конкурс-фестиваль покликаний підтримувати розвиток дитячих та юнацьких творчих колективів України та ближнього зарубіжжя, це обмін досвідом та художніми досягненнями молоді України, а також створення атмосфери незабутнього творчого свята для підростаючого покоління.

Студентка коледжу спеціальності «Музичне мистецтво» Марина Кушнірчук на конкурсі представила вокальний виступ веснянки «Покочу я тарілочку» (автентичний  спів) у номінації «Народний вокал» і здобула перемогу, ставши лауреатом І ступеня. Наполегливою, послідовною та систематичною працею під керівництвом її художнього керівника Вікторії Вікторівни  Гури, викладача музичних дисциплін, художнього  керівника ансамблю  автентичного співу коледжу «Стріла», студентка радує перемогами  в творчих конкурсах. 

Вітаємо з перемогою та бажаємо Марині Кушнірчук  та її художньому керівнику  Вікторії Гурі нових творчих планів, музичних звершень, а також здійснення всіх мистецьких мрій.

Оксана Колесник, заступник директора з виховної роботи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я