Акція «Якого кольору доброта?»

На доброті існує світ,

І добротою пахне хліб,

   І мирне небо в коледж йти –

Це також вияв доброти,

І до дітей любов свята

Це чистота і доброта!

День спонтанного прояву доброти - це міжнародне свято, яке відзначається 17 лютого як в європейських країнах, так і в США, Австралії, Японії, Сінгапурі, Таїланді та Канаді.

Навіщо потрібен День добра?

День спонтанного прояву доброти з'явився як нагадування про те, що останнім часом ми байдужі до проблем і нещасть інших. Концентруємося на своїх турботах і проходимо повз, але чекаємо від людей милосердя і чуйності у важкий період. У цей день важливо згадати, як важливі доброта, співчуття і взаємодопомога.

Акцією «Якого кольору доброта?» розпочали декаду викладачі циклової комісії образотворчого мистецтва та трудового  навчання з методиками.

Студенти 211 групи, які долучились до доброї справи, дарували сердечка з побажанням та пропонували різнокольорові смайлики, на яких треба було написати побажання добра.

Доброта - одна з найголовніших людських чеснот. Саме щиру доброту і підтримку особливо цінують. Доброта завжди йде поруч з безкорисливістю, вона не чекає подяки або взаємної допомоги. Задоволення повинні приносити добрі справи самі по собі, без очікування винагороди чи похвали. Почуття гніву і образи, які наповнюють серце, погіршують здоров'я і не розвивають вас духовно. Добрі вчинки приносять щастя, покращують фізичний стан і лікують душу.

Добрі серця – це сади,

Добрі слова – це коріння,

Добрі думки – це квіти,

Добрі справи – це плоди!

Навчіться отримувати задоволення від своїх добрих справ, які йдуть з вашого серця і сприймаються серцями інших. Саме таким чином Всесвіт дає можливість бути причетним до того, щоб зробити світ кращим. І, звичайно, за законом Всесвіту, добро обов'язково повернеться.

                                                               Голова циклової комісії     Костенко В.П.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я