На одну добру справу більше

Благодійність, добро, допомога, підтримка… Це не просто гарні слова для студентів-волонтерів коледжу, а керівництво до дії. Волонтери ніколи не залишаються осторонь чужих проблем.

Студенти 4 курсу спеціальності «Соціальна робота» розробили соціальний проєкт «DOBRE DILO». Мета проєкту: благодійна допомога дітям з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Студенти-волонтери вже не один раз надавали допомогу сім’ям,  які стоять на обліку в Лебединському МЦСССДМ.

У цьому навчальному році студенти-волонтери продовжують реалізацію цього проєкту. Викладачі та студенти охоче відгукнулися на заклик підтримати ці сім’ї. У результаті акції волонтерами  було зібрано багато одягу та взуття для дітей, а також чимало продуктів харчування, дитячих іграшок, книжок, канцтоварів.

20 листопада 2019 року волонтери спільно з фахівцем з соціальної роботи Гаврилюк Н.Д., соціальним педагогом коледжу Коваленко С.Л. відвідали ці сім’ї та  передали зібрані речі.

Студенти-волонтери коледжу не збираються сидіти склавши руки: попереду багато планів та проєктів, а найголовніше – на них чекають ті, хто потребує допомоги!

Світлана Коваленко,

 соціальний педагог

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я