Толерантність починається з мене

З 18 по 22 листопада у  КЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж імені А. С. Макаренка»  проходить  тиждень психологічної служби під назвою «Толерантність починається з мене»

Розпочався тиждень випуском інформаційного вісника «Толерантність – шлях до миру», який підготувала міністр соціальної політики Бабак Ю.

Студенти 122 групи під керівництвом наставника Шам Н. Г. провели виховну годину «Толерантність у сучасному світі», в ході якої розглянули якості толерантної людини та компоненти толерантності, вчилися поважати і розуміти один одного.

У вівторок, 19 листопада, студентське самоврядування провело бліц-опитування  «Що таке толерантність?», результатом якого стало створення відеоролика «Ми різні, але ми єдині».

 

У середу, 20 листопада викладачем Завалій Н. та студентами 232 групи спеціальності «Дошкільна освіта» (наставник Таран В. О.) для студентів, викладачів та працівників коледжу був представлений танцювальний етюд «Добро і Зло». Своєю танцювальною композицією студенти прагнули привернути увагу присутніх до проблеми протистояння двох протилежних категорій – добра і зла, яка йде з давніх давен не лише у світі, але й у кожній людині. Ідею танцю можна висловити рядками твору В. Шекспіра «Відкиньте ж гіршу частку свого серця, і з кращою живіть – життям чистішим». Організатори заходу виконанням свого танцювального етюду переконали глядачів, що перемога добра залежить від нас самих, наших дій та вчинків, а також закликали всіх присутніх йти шляхом доброти, боротися із злими проявами у власній поведінці, спрямовувати свою енергію на виконання благородних та добрих справ, адже саме формування в людині доброти – це крок і ще одна сходинка до толерантності.

 

Практичним психологом О. Баль, соціальним педагогом С. Коваленко, студентами 232 групи (Матвієнко А., Чалою А., Зінаковою К.)  було проведено акцію «Плекаємо квітку толерантності», до якої долучилися студенти та викладачі коледжу. Учасники акції «виростили» квітку толерантності, позначивши на її пелюстках зміст даного поняття, а також «пройшлися» сходинками до толерантної особистості, з’ясувавши, що необхідно зробити кожному, щоб стати толерантною людиною.

В межах акції працювала «Пошта добрих слів» і присутні мали можливість написати листи з добрими словами подяки та побажаннями друзям, викладачам, знайомим. По закінченню акції всі листи знайшли своїх адресатів.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я