ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ

16 листопада  в коледжі відбувся День відкритих дверей  – захід, коли всі зацікавлені вступники та їхні батьки мали можливість  познайомитися з освітнім закладом.

Студентським самоврядуванням була підготовлена невелика, але яскрава концертна програма,  презентація спеціальностей супроводжувалася виступом відповідального секретаря приймальної комісії Вікторії Таран, яка ознайомила з особливостями вступної компанії 2020 року – термінами і способами подачі документів, строками проведення вступних іспитів та творчих конкурсів.

Під час офіційно-концертної програми з майбутніми студентами та їх батьками поспілкувалася директор коледжу Любов Білокобильська, яка ознайомила з організацією освітнього процесу, структурою, матеріально-технічною базою, умовами навчання та відпочинку студентів у коледжі.  

 Екскурсія коледжем супроводжувалася знайомством із спеціальностями проведених у формі локацій: творчі майстерні дошкільників, педагогічні родзинки НУШ, міні-тренінги із соціальної роботи, історичний екскурс народознавців, представлення програми фітнес-тренування та феєрія музичного мистецтва.

Такій захід - це початок пошуку  небайдужих молодих людей, які прагнуть присвятити себе нелегкій, але надзвичайно важливій справі - навчанню та вихованню підростаючого покоління.

 

Заступник директора з ВР

О. Колесник

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я