ОСОБЛИВИЙ ДЕНЬ ДЛЯ СТУДЕНТА – МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ СТУДЕНТІВ

17 листопада - особливий день, адже це Міжнародний день студентів -  свято, що зближує та об'єднує молодих людей усього світу, день, що не має меж та кордонів.

Студентам Лебединського педагогічного коледжу буде що згадати, адже цей день минув весело й завзято. Святкову програму для них підготували найперші їхні помічники – це наставники груп, які взяли на себе організацію неповторного свята, що супроводжувалося частуванням студентів смаколиками, феєричним флешмобом від викладачів, який викликав бурхливі оплески, а відеопривітання - хвилю позитиву та вдячності студентів. Під час  свята кращим студентам вручили грамоти та подяки від директора коледжу, а від студентської профспілки - солодкі подарунки. Також було оголошено результати  конкурсу відеороликів «Я – студент». За результатами підсумків  переможцями стали  І місце – група №111, ІІ місце  -  група №121, ІІІ місце – група № 242. Студенти отримали грамоти, подяки та солодощі.

Справжнім подарунком усім присутнім до Міжнародного дня студентів став виступ артистів Сумської філармонії, який супроводжувався гучними оваціями та запальним драйвом. Кульмінаційний момент свята -  дискотека для студентів від DG/MC Revizor.

Вітаємо наших любих студенів із Міжнародним днем студентів, бажаємо завжди бути на хвилі позитиву, постійно прагнути до нового успіху, ніколи не втрачати своїх можливостей і не шкодувати про свій вибір.

Заступник директора з ВР

О. Колесник

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я