Пам’ятаємо! Шануємо! Схиляємо голови!

 Минають роки, відлітають у вічність. Але є один день, який ніколи не буде стертий із пам’яті поколінь нашого народу. Це – 9 травня 1945 року, дата, яка проголосила визволення нашої рідної землі від фашистських загарбників, проголосила перемогу усього людства над злом війни.

 Саме з нагоди 71-ї річниці Перемоги у Другій світовій війні студенти та викладачі училища здійснили Марш пам’яті на честь мужніх воїнів, відданих синів нашої Батьківщини, які полягли на фронтових шляхах війни.

 Участь у Марші пам’яті на запрошення адміністрації навчального закладу взяли міський голова О. М. Бакликов та його заступник Кірєєва О. В.

 Перша зупинка колони – пам’ятний знак на честь Героїв Небесної Сотні по вулиці Героїв Майдану. Всі присутні виконали Державний Гімн України. Активісти органів студентського самоврядування вшанували пам'ять полеглих на Майдані квітами.

 Наступна зупинка – парк Воїнської Слави по вулиці Першогвардійській. Знову звучить Державний Гімн і квіти до братської могили.

На честь Дня Перемоги ми дружно йдемо.

Червоні маки в руках несемо.

Йдемо урочисто…

У квітах барвистих стоять обеліски!

 Учасники Маршу пам’яті зупиняються біля Меморіалу Слави у лісопарку. Тут відбувся урочистий мітинг, який підготували члени студентського історичного наукового товариства ( кер. Венгеровський С. Б.). До студентів,  які прийшли вшанувати великий подвиг славних дідів і прадідів, звернулися  міський голова Бакликов О. М., директор училища Кірдіщева Л. М., випускник училища, учасник антитерористичної операції на сході України Гримайло Б. К. Прозвучали чудові пісні у виконанні Леонтієвої Н.,     Губської М., Заїдової Н. (кер. Деменко Н. М.). Провели мітинг ведучі Семененко І. та Білодід С. Завершився мітинг тим, що кожний студент і кожний викладач вплели свій червоний мак у вінок пам’яті біля підніжжя Меморіалу Слави.

 Майбутні захисники держави повинні бути сильними і мужніми, тому після Маршу пам’яті розпочався День здоров’я.

 У програмі Дня здоров’я: «Веселі старти» (підготували і провели викладачі фізичної культури Ліщина Є. Є., Костромцов В. С., Грушко О. І., Вечерова Н. В.); квест ( провела голова профкому студентів Полуйко А. Б.), конкурс польових каш і представлення куренів (готували студенти всіх груп разом зі своїми наставниками).

Більше фото можна побачити перейшовши у фотоальбом.

Магаляс О. М., заступник директора з ВР

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я