Творчий звіт за підсумками безперервної переддипломної педагогічної практики студентів спеціальності «Музичне мистецтво»

Переддипломна практика є завершальним етапом практичної підготовки майбутнього вчителя і проходить в строки визначені навчальним планом. В ході практики студенти виконують обов’язки вчителя музичного мистецтва та випробовують себе в ролі класного керівника. Вони проводять уроки, позакласні заходи, підготовку до свят, займаються з хоровим колективом, вокальними гуртками, солістами, проводять класні години, бесіди з батьками тощо.

25 березня 2021 року, в рамках декади циклової комісії музики, співів, музичного інструменту та спеціальних музичних дисциплін з методиками навчання, відбувся творчий звіт за підсумками безперервної переддипломної педагогічної практики студентів 341 групи.

Творчий звіт відбувся у атмосфері співпраці, взаєморозуміння та взаємоповаги. Студенти виявили креативність, згуртованість, вміння висловлювати свої думки при виконанні вправ: «Формування моделі сучасного вчителя музики», «Складання власного педагогічного кредо», «Продовж думку…», «Педагогічні перлинки» та інше. Вправи підготувала та провела зі студентами викладач методики музичного виховання у школі, керівник педагогічної практики Павленко І.М.

На конференції були присутні директор коледжу Білокобильська Л.Б., завідувач навчально-виробничої практики Клименко Л.А., голова циклової комісії викладачів музичних дисциплін  Гура В.В. та студенти 331 групи.

Студенти з ентузіазмом представляли свій перший педагогічний досвід у формі фотозвітів. Присутні переглянули та обговорили відеофрагменти уроків музичного мистецтва.

На завершення студенти 341 групи висловили слова щирої вдячності викладачам, керівникам практики за якісну професійну підготовку упродовж навчання у коледжі.

 

 

І.ПАВЛЕНКО,

керівник практики,

викладач методики

 музичного виховання в школі

 

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я