Майбутнє варто планувати

28 жовтня 2020 р. студенти 241 групи стали учасниками онлайн - тренінгу «Майбутнє варто планувати» (Психологічні і соціальні наслідки ранніх статевих стосунків підліткової вагітності.) у рамках курсових заходів «Сімейна абетка».

Метою заходу було донести до студентів, що проблема людини та її здоров’я – одвічна проблема, стрижнем якої є шлях до вільного гармонійного розвитку особистості. Здоров’я – головний та справжній здобуток людини й найвища соціальна цінність,  це стан повного фізичного, душевного та соціального благополуччя, а не лише відсутність хвороб і фізичних вад.

Для того, щоб з самого початку тренінгу студенти відчули відповідальність за своє навчання і для підвищення ефективності засвоєння матеріалу, присутні прийняли угоду, тобто правила поведінки на занятті-тренінгу з метою створення відкритої атмосфери спілкування, бути впевненим у тому, що все особисте, що обговорюється на тренінгу, не вийде за межі групи.

Вправа «Відкритий мікрофон»: присутні висловлювали свої думки стосовно відношення до культури стосунків, репродуктивного здоров'я, проблеми  ранніх статевих стосунків, , чи можуть ці проблеми призвести до незворотних наслідків, серйозних захворювань репродуктивної системи або порушень її функціонування, про методи регулювання зачаття, про контрацепцію.

Результатом тренінгу стала презентація  міні-проєкт «Репродуктивне здоров’я» з основним його акцентом  - не треба  бути байдужим до власного майбутнього, берегти своє здоров’я; відповідальний підхід до планування сім’ї, свого репродуктивного здоров’я  – це запорука міцної української сім’ї.

 

                                                            Ольга  Харченко, наставник 241 групи.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я