День вчителя

Багряним листом вкриває землю осінь,

Серпанком бабиного літа стрічає на  порозі,

О педагоги, для вас блищать ранкові роси,

Даруючи вітання від душі.

Поміж багатьох свят у календарі  є день,  коли у вчителів по  особливому  піднесений настрій та відчуття радості на душі – це  День працівників освіти,  День вчителя.

У свій ювілейний рік  дружню родину працівників КЗ СОР «Лебединський педагогічний фаховий коледж імені А.С.Макаренка» студентство вітало з професійним святом. Творчо та креативними родзинками студенти   організувала вітання для викладачів, працівників і майбутніх педагогів:  фотозона «Я майбутній учитель», вітальні адреси від     СД «ОЛЕАНДА», історичний салон «Дорогою життя» (Михайленко Н.В., Сітарська І.В., Соловей Г.С.).  

Зворушлива організована вітальна програма від керівників творчих колективів коледжу: ВА «Світанок» та академічного хору (керівник Надія Деменко), ВА «Заграва» (керівник Алла Ісламова), ансамбль автентичного співу «Стріла»  (керівник Вікторія Гура), чоловічого ансамблю (керівник Роман Деменко), гра на музичному інструменті (керівник Святослав Якушко).

Гортаючи сторінки 90-річної історії коледжу пишаємося, шануємо і возвеличуємо  покликання  педагогічного колективу, яке полягає в підготовці Вчителя – висококваліфікованого фахівця, духовно багатої людини з високими моральними цінностями, здатної забезпечити всебічну підготовку своїх вихованців  не лише до перших кроків самостійного життя, а і до самовідданої багаторічної праці на освітянській ниві нашої держави.

Оксана Колесник, заступник директора з виховної роботи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я