Акція «Біла стрічка»

Сьогодні проблема насильства, його причин, наслідків та пошуку ефективних шляхів подолання набуває все більшої актуальності для українського суспільства, незалежно від віку, статі, етнічного походження, фізичних та матеріальних можливостей людини.

Насильство стосовно жінок та дітей становить серйозну загрозу для розвитку суспільства, а насильство щодо жінок – одна з ключових перешкод на шляху до забезпечення ґендерної рівності.

3 грудня 2019 року студенти 232 групи спеціальності «Дошкільна освіта»  КЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж імені А. С. Макаренка» та практичний психолог О. Баль в рамках акції «16 днів проти насильства» ініціювали та провели в центрі міста Лебедина акцію «Біла стрічка».

В межах акції студентами групи були виготовлені та поширені інформаційні буклети, білі стрічки як символ боротьби з насильством над жінками та викорененням насильства у сім’ї.

Зранку студенти 232 групи вишикувались у колону і вирушили до центру міста, де поширили серед мешканців Лебедина листівки та емблеми акції «Біла стрічка». Хочеться сподіватися, що люди не залишаться байдужими до проблеми насильства, адже мир та любов у сім’ї – шлях до миру та злагоди у суспільстві.

Олена БАЛЬ

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я