Екскурсія до театру

Осінь – дивовижна пора. Дерева у золотистому вбранні, крики журавлів, що відлітають у вирій, п’янкий запах прілого листя – все це створює дивовижний осінній настрій.  Це той період, коли природа найгарніша. Все навколо буяє різнокольоровими яскравими барвами. І від споглядання цієї краси неодмінно піднімається настрій.

Саме в такий осінній день викладачі КЗ СОР «Лебединський педагогічний коледж імені А.С. Макаренка» відвідали   Сумський театр драми та музичної комедії імені М. Щепкіна, де переглянули оперету «Сільва» Одеського академічного театру музичної комедії імені Михайла Водяного.

«Хай живе любов!», «Княгиня чардашу», «Королева чардашу» – такі варіанти назв популярної оперети Імре Кальмана «Сільва». Протягом ось уже 100 років глядачі з хвилюванням стежать за долею зірки вар'єте Сільви Вареску і князя Едвіна Воляпюк, а слідом за чарівним графом Боні Канчіану повторюють: «Без жінок жити не можна, ні!».

«Сільва» - одна з оперет, яку можна дивитися і слухати нескінченно.

Чудова музика, дотепні діалоги, популярні арії улюблених героїв і щасливий кінець! 

Викладачі отримали естетичну насолоду й задоволення від перегляду оперети, були в захваті від професійної та майстерної гри акторів, істинного храму мистецтва – театру.

О.А. Жовба, голова МО наставників груп

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я