Декада циклової комісії викладачів дошкільної, соціальної педагогіки, психології та окремих методик

Розпочалася декада 23 вересня з  підготовки інформаційного вісника про  особливості професійної діяльності соціальних  працівників.

Студенти коледжу (541 група) та викладачі Т. Шупик та Л. Щербань висвітлили призначення, сфери діяльності та функції соціального працівника.

Вони зазначили, що соціальний працівник - це посередник між суспільством, соціальною групою, сім'єю та індивідом. Він має відповідну професійну підготовку для надання соціальної допомоги для вирішення різного роду соціальних проблем. Соціальний працівник працює на межі особистого і громадського і, головним чином, там, де виникають ускладнення.

Соціальна робота відкриває простір для самореалізації тим, хто вміє співчувати, розуміти проблеми інших людей, допомогти їм жити гідно, попри фізичні обме­ження, душевний злам чи життєву кризу. Для практич­ної діяльності в соціальній роботі потрібні також й інші якості та здібності, які значною мірою формуються в процесі оволодіння професією і визначаються специфі­кою завдань, зміст яких обумовлює спеціалізація соці­альних працівників.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я