Доброта

Доброта – це якість, яка повинна бути притаманна кожній людині. Добра людина завжди готова прийти на допомогу всім нужденним і віддати останній шматок хліба, не чекаючи винагороди. Доброта – це те, без чого ми не можемо існувати і з таким твердженням важко не погодитися….

Тож з метою формування у студентів коледжу найвищих людських цінностей: ввічливості, милосердя, чуйності, любові і поваги до ближнього та виховання  почуття людської гідності, бажання духовно вдосконалюватися

4 березня в рамках Декади наставників академічних груп відбулася виховна година «Насильству «Ні!» - впусти в своє серце добро».

Студенти спеціальності «Середня освіта. Музичне мистецтво»  підготували тематичні музичні номери: Сіробаба Я.,  Рижова А., Луць О., Бубон С., Замниус Т., Берест Ю.(кер. Н. Деменко), ведучими заходу були студенти 321 групи Хоменко Вікторія та Спориш Ельвіра.

Виховну годину організували наставники академічних груп Циклової комісії викладачів музики, співів, музичних інструментів та спеціальних музичних дисциплін Деменко Н.М. (311 гр.), Марченко О.В. (321 гр.), Павленко І.М. (331 гр.), Сітарська І.В. (341 гр.).

 

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я