Виставка плакатів «Зробимо Україну чистою».

Нині, коли відбувається активний розвиток демократизації держави, громадянське виховання є одним із найважливіших завдань, які розв'язує система освіти.

Виховати людину-громадянина, якій притаманні усі громадянські чесноти, а саме: чесність, порядність, доброта, працелюбство, сміливість, патріотизм, людяність,  відповідальність, вимогливість та інші позитивні риси характеру завжди було справою честі кожного батька-матері та кожного педагога.

З 25 лютого розпочалася декада методичного об'єднання наставників академічних груп під гаслом  «Ми – майбутнє України!».

Виховання орієнтовних цінностей у студентів на виховних годинах – це одна з найважливіших задач наставників груп. Головне завдання наставників груп під час проведення виховних заходів є виховання у студентів поваги до Конституції, Законів України, державних символів України, громадянського обов’язку перед Україною, суспільством, прищеплення поваги до прав і свобод людини та громадянина,  формування політичної та правової культури особистості,  свідомого громадянина, патріота, професіонала, тобто людини з притаманними їй особистісними якостями й рисами характеру, світоглядом і способом мислення, почуттями, вчинками та поведінкою, спрямованими на саморозвиток та розвиток демократичного громадянського суспільства в Україні.

Тому всі заходи, які заплановано в рамках декади наставників груп, спрямовані на реалізацію цих завдань.

Декада розпочалася  виставкою плакатів «Зробимо Україну чистою»,  яку організувала  Шам Н.Г., керівник студентського екологічного наукового товариства, наставник 112 групи.

О.А. Жовба,

голова МО наставників груп

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я