«Для всіх одна: День соборності України»

Батьківська категорія: Новини

Саме під такою назвою 22 січня в училищі відбулася урочиста лінійка з нагоди Дня соборності України, яку підготували і провели члени студентського історичного наукового товариства під керівництвом Венгеровського Сергія Борисовича.

Ведучі лінійки Лапоногов Тимофій та Волобуєва Олександра нагадали присутнім історичну хронологію виникнення свята.

Зі словами привітання до викладачів та студентів звернулася в.о. директора училища Білокобильська Л.Б., котра відзначила важливість цієї події в історії українського народу, наголосила, що історичний Акт злуки Західноукраїнської Народної Республіки з Великою Східною Україною 22-го січня 1919 року був символічним документом, бо він окреслив географічні та ментальні контури єдиної України, що вже ніхто й ніколи не зможе підірвати нашу єдність. З соборністю в думці, з Україною в серці, ми всі разом назавжди будемо єдиною українською нацією.

Національному емоційному забарвленню свята сприяв музичний дарунок у виконанні студентки 331 групи Леонтієвої Надії (кер. Деменко Надія Михайлівна).

Учасники лінійки переглянули документальний фільм про шлях України до соборності. Тож ми маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.

Магаляс О.М.,

заступник директора з ВР

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я