Декада викладачів циклової комісії образотворчого мистецтва та трудового навчання з методиками

Батьківська категорія: Новини

В рамках декади (17.10.2016р. – 28.10.2016р.) викладачами циклової комісії образотворчого мистецтва та трудового навчання з методиками було проведено ряд заходів, які розширили знання студентів про інновації в освіті, спонукали до активних дій робити добро, приєднатися до надважливої на сьогодні доброчинної справи, нести радість своєю творчістю, заглибитись в таємниці образотворчого мистецтва.

Методична скарбничка викладачів поповнилася цікавими змістовними  матеріалами: розробками, порадами, навчальними посібниками.

В інформаційному бюлетені, який випустила викладач Костенко В.П., можна було побачити, як викладачі формують компетентнісний підхід, як вимогу сучасної якісної педагогічної освіти.

Творчий проект «Від джерела – до джерела», в якому простежується творчий розвиток від раннього дитинства до юності, підготувала викладач методики організації образотворчої  діяльності Удод Н.М.

«Мистецька карта України. Найдавніше мистецтво на території України» -  під такою назвою викладач історії мистецтва  Костенко В.П. запропонувала здійснити подорож до мистецьких пам»яток, знайдених на території різних областей України.

«Територія творчості», «Рук золотих земні чудеса» - під такими заголовками  викладачами Федірко Г.В. та Сердюк В.Г. були організовані виставки творчих робіт студентів.

В художньому музеї відкрилась виставка студентських робіт «Від академізму до творчості. Знайди свій світ».

Благодійний аукціон під назвою «Допоможи дітям – врятуй життя» не залишив байдужими до чужої біди студентів училища, які принесли власні вироби, а також стали активними учасниками  продажу та придбали чудові речі декоративно – ужиткового мистецтва. Активними продавцями товарів були студенти 143 групи.

Майстер – клас по  виготовленню м`якої ароматизованої іграшки був проведений викладачем методики трудового навчання з практикумом  Сердюк О.Ю.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я