Україно, земле зачарована моя…

Батьківська категорія: Новини

Буває, часом сліпну від краси.

Спинюсь, не тямлю, що воно за диво,       

Оці степи, це небо, ці ліси

Усе так гарно, чисто, незрадливо,

 Усе, як є дорога, явори.

Усе моє все зветься....Україна.

 

Такими словами розпочалася курсова виховна година, яку підготували та провели студенти 531 групи разом з наставником Жовбою О.А.

З метою виховання патріотизму, мужності, гідності, любові до рідного краю, шанобливого ставлення до історії та культури українського народу, формування активної громадянської позиції та самосвідомості, почуття особистої відповідальності за долю своєї держави й українського народу, ціннісного ставлення до держави, суспільства, мови, сім’ї,  в рамках  «Педагогічної вітальні» для студентів 3-х курсів, відбулася відкрита виховна година «Україно, земле зачарована моя…».

Рідний край, рідна земля, Батьківщина, Україна… Які це прості й разом з тим прекрасні й святі для нас слова. Велика і священна любов до Батьківщини жила, живе і житиме в усіх чесних і щирих серцях її кращих синів і дочок.

Для кожного з нас найдорожча і найрідніша та земля, на якій ми народилися, де жи­вуть наші батьки, рідні, де поховані наші предки.

Студенти мали можливість поглибити свої знання про історію українського народу, його традиції і культуру,  видатних особистостей під час проведення вікторин: «Славетні українці», «Чи знаєте ви Україну?», «Склади прислів’я».

Виконуючи вправу «Уявіть себе поетом»,  студенти складали сенкани  про символи України – вербу, калину, рушник, віночок, писанку тощо. Під час заходу звучали вірші про Україну у виконанні  Гетьман Марини.

Ведучі заходу Ларкіна Вікторія та Павленко Катерина закликали молодь працювати над собою,  специфічно мислити, займати активну життєву позицію, прагнути бути взірцем для інших, щоб бути свідомим громадянином та зробити свій внесок у духовну скарбницю нашої держави: розвивати науку, промисловість, сільське господарство, прославляти рідну мову та неньку – Україну.

У кінці заходу студенти висловили свої побажання рідній державі бути вільною, багатою, квітучою, щоб всі в Україні жили щасливо і в країні був МИР!

 

Олена  ЖОВБА, наставник 531 групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я