Сплетімо вінок український сьогодні…

Батьківська категорія: Новини

Толерантність – це мистецтво жити з

іншими людьми та з іншими ідеями.

                                               Кофі Аннан

16 листопада у всьому світі відзначається Міжнародний день толерантності.

Його запровадили у 1996 році за рішенням Генеральної Асамблеї ООН. Саме цього дня ЮНЕСКО ухвалило Декларацію принципів терпимості. У Декларації йдеться про рівність усіх людей, незалежно від їхнього віросповідання, етнічної належності чи кольору шкіри.

Як заявлено в Декларації принципів терпимості, «терпимість – це те, що робить можливим досягнення миру та веде від культури війни до культури миру».

Терпимість, йдеться у статті першій, означає повагу, прийняття та правильне розуміння багатого різноманіття культур нашого світу, наших форм самовираження і способів вияву людської індивідуальності. Їй сприяють знання, відкритість, спілкування та свобода думки, совісті та переконань.

Саме в цей день студенти 111 групи Лебединського педагогічного фахового коледжу ім. А.С. Макаренка в рамках засідання Університету культури поведінки у формі челенджу «Сплетімо вінок український сьогодні..» розповіли про основні правила поведінки, наголосили на  важливих рисах  культурної та вихованої людини таких, як: ввічливість, уважність до людей, скромність, тактовність та люб’язність, відповідальність.

Вінок традиційний український головний убір. В Україні вінки мали сонячну символіку. Всього у вінку могло бути до 12 різних квіток, кожна з яких щось символізувала. Студенти 111 групи «сплели» український вінок, у якому кожна квітка символізує правило вихованої людини.

     Наставник 111 групи Ю.Костирка.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я