Мистецтво бути привабливою

Батьківська категорія: Новини

20 березня 2019 року студенти 141 групи разом з наставником Бідною Л. В. провели відкрите засідання дискусійного клубу-лекторію «Сімейна абетка» «Мистецтво бути привабливою».

І юних дам, і жінок далеко за п'ятдесят завжди цікавило питання: як виглядати красивою і привабливою? Мабуть, будь-яка представниця прекрасної статі хоча б раз в житті фантазувала, як вона вийде в шикарній сукні з чудовою зачіскою, та ще й з кабріолета або лімузина, приковуючи при цьому всі погляди до себе. Тож як виглядати привабливою? Саме на це запитання дали відповідь ведучі заходу.

Присутні мали можливість переглянути відеоролики пізнавального характеру, пройти тести, наскільки вони використовують  потенціал, подарований природою, дізнатися про вікові секрети француженок, розібратися в тому, яких помилок в одязі слід уникати, щоб завжди виглядати добре, ознайомитися з корисними порадами та рекомендаціями.

Ведучі переконували присутніх у тому, щоб бути чарівними  і привабливими, треба стати цікавими співрозмовниками, щиро посміхатися  людям, цікавитися їхнім життям, бути привітними, навчитися дарувати людям радість, нехай невелику, не скупитися на компліменти, бути гранично ввічливими й жіночними, не  забувати бути красивими.

Людмила БІДНА,

наставник 141 групи

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я