Свято ніжності та краси

Батьківська категорія: Новини

Із землі ще не зійшов сніг, а в душу проситься весна. Вона замайоріла мімозами, нарцисами, гіацинтами, тюльпанами, нагадуючи своїм диханням про Міжнародний жіночий день - 8 Березня. Це по-справжньому світле та весняне жіноче свято щоразу нагадує нам про найцінніше та найпрекрасніше, що є у нашому житті – кохання, сердечність та вірність.

Незважаючи на неординарне ставлення сучасного українського суспільства цієї дати, 8 Березня вважається святом весни, краси та жіночності.


Із самого ранку 06 березня активісти профспілки студентів Анна Курман та Юлія Бабак гостинно зустрічали жінок коледжу вранішньою кавою. Для солодкого настрою та налаштування на продуктивну інтелектуальну роботу було запропоновано печиво і цукерки.

Зусиллями окремих студентів 141 та 521 груп, а також з допомогою Ангеліни Лебединської та Надії Мельник було створено весняну фотозону, щоб зберегти у пам’яті цей сонячний день.

Хочеться подякувати за допомогу студентам, які створили гарний настрій, і привітати з прийдешнім святом Міжнародного жіночого дня.


А. Б. Полуйко, голова студентської профспілки.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я