Практичне заняття: «Людина творець своєї долі».

Батьківська категорія: Новини

Народне прислів’я стверджує:  «Кожна людина коваль свого щастя». Із цією думкою важко не погодитись, адже це ми – творці саме того майбутнього, в якому житимемо, в якому житимусь наші нащадки, і якщо воно похмуре, то у цьому наша вина.

Сьогодні наше суспільство переживає нелегкий час змін. Ми повинні пам’ятати, що не можна нехтувати своїм єдиним і таким коротким життям. Все в наших руках. Для нас немає нічого неможливого. Головне – вірити у світле майбутнє та бути готовим наполегливо працювати для цього.

26 січня практичним психологом коледжу зі студентами 231 групи було проведено практичне заняття: «Людина творець своєї долі». Метою якого було розкрити сутність поняття «ціль», допомогти  студентам усвідомити роль цілей в житті людини; навчити планувати свої дії задля досягнення мети. Довести до свідомості молоді, що доля людини у першу чергу залежить від того, як вона вміє долати життєві перешкоди, позитивно чи негативно сприймає навколишній світ, які цінності, матеріальні чи духовні, вважає головними для себе.

Кожен з нас – творець власного долі, нам під силу змінити  життя на краще, достатньо лише захотіти. І головне, завжди слід  пам’ятати, що все в ваших руках, тож головне – не опускати їх.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я