«Love is…».

Батьківська категорія: Новини

День святого Валентина - одне з найромантичніших свят, є досить популярним серед молоді. І, хоча це свято зазвичай пов’язують з коханням та закоханістю, на сьогоднішній день – це не лише день закоханих, а й день, коли свою прихильність виявляють до друзів і  близьких людей.

Тож, 10 лютого 2020 у рамках декади циклової комісії іноземних мов, у КЗ СОР "Лебединський педагогічний коледж імені А.С. Макаренка" для студентів 521 групи  відбувся інтелектуально-розважальний захід до Дня святого Валентина «Love is…». У дружній, святковій атмосфері команди студентів під керівництвом Євгена Лихих та Анастасії Тупікіної змагались за звання найрозумніших  та найактивніших. 

Студенти мали змогу ознайомитись з історією виникнення цього свята, його традиціями і були активними учасниками різноманітних конкурсів. 

Вони старанно виконували завдання та щиро раділи маленьким перемогам після їх виконання. Музика, пісні про кохання та святковий настрій надихали всіх присутніх.  

Шість раундів з цікавими завданнями пройшли дуже швидко. І, хоча, відповідно до отриманих балів, перемогла команда Анастасії, солодкі призи отримали переможені  та переможці.

Бажаємо всім щирого кохання, весняного почуття закоханості, добра і віри. Будьте щасливі!!!    

 

Викладач іноземної мови  Л.Городнікова

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я