Свято здоров’я, краси та молодості.

Батьківська категорія: Новини

18-го вересня студентський та викладацький колективи коледжу втретє відзначили День студентського спорту.

Свято розпочалося святковою лінійкою на подвір’ї навчального закладу. У виконанні дуету у складі Владислава Мірошниченка та Надії Леонтієвої прозвучав «Гімн молоді».

З вітальними словами з нагоди Дня студентського спорту до студентів та наставників груп звернулася заступник директора з ВР О. М. Магаляс. Грамотами були відзначені кращі спортсмени коледжу, які своїми високими досягненнями прославляють рідний навчальний заклад далеко за межами області і України (чемпіони та призери України, Європи та світу з грепплінгу та панкратіону, легкої атлетики).

Основне дійство свята відбулося біля озера Лебедин. Студенти були об’єднані у 9-ть куренів, які обладнали досить креативно. Творчо і натхненно поставилась молодь і їх групові керівники до приготування польової каші.

Свою фізичну підготовку і спортивну вправність команди від 5-ти спеціальностей продемонстрували у «Веселих стартах». Особливо заповзято змагалися між собою студенти 1 – 4-х курсів спеціальності «Фізична культура».  Найулюбленішим видом змагань серед студентів виявилось перетягування канату.

«Веселі старти» підготували та провели викладачі фізичної культури у рамках декади циклової комісії: Ліщина Є.Є., Степаненко О.М., Грушко О.І., Прудник С.В., Вакуленко В.С., Вечерова Н.О.

Кмітливість, гарну фізичну підготовку, наполегливість та швидкість демонстрували команди від кожної спеціальності і під час спортивного квесту, який підготували та провели міністри СД «ОЛЕАНДА» на чолі зі своїм президентом Валерією Петренко та під загальним керівництвом культорганізатора коледжу Л. В. Щербань.

«Найсмачніший» момент свята – представлення куренів та конкурс каш. Журі конкурсу розгубилося серед розмаїття смачних і «приправлених» вигадками і бурхливою фантазією каш.

Закінчилося свято загальним флешмобом (підготували Анна Лизогубова, Єлизавета Романенко) та нагородженням переможців у всіх видах змагань грамотами та солодкими призами.

Магаляс О. М., заступник директора з ВР

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я