Феномен молодіжної моди

Батьківська категорія: Новини

«Заговори, щоб я тебе побачив»

Сократ

Давно минули ті часи, коли мода була єдиною для всіх, і сьогодні fashion-індустрія подбала про кожну категорію, запропонувавши безліч різних стилів і напрямків для кожної вікової категорії окремо. Не оминула вона увагою і групу осіб, що іменується молоддю, для якої також щорічно випускаються колекції модного одягу в самих різних стилях і напрямках.

Слід зазначити, що з кожним роком дизайнери все частіше присвячують свої колекції саме молоді, адже всім відомо, що саме молоді люди найбільш сприйнятливі до всякого роду експериментів і саме вони завжди приймають навіть найсміливіші, а іноді і досить божевільні ідеї. Бунтарський дух і бажання виглядати «не як усі» – це і є головний стимул для втілення найоригінальніших дизайнерських ідей, внаслідок чого таке поняття, як молодіжна мода постійно розвивається. 

1 березня 2018 р. студенти 112 групи під керівництвом наставника Соловей Г.С. провели чергове відкрите засідання «Університету культури поведінки» для студентів  І-х курсів на тему «Феномен молодіжної моди»

В ході проведення засідання присутні  дізналися про безліч різних стилів і напрямків у молодіжній моді, як створити стильний і модний образ.

Часто в гонитві за модними тенденціями молодь ставить сумнівні експерименти над власним здоров’ям. І найчастіше самі цього не знаємо! Адже виробники модного одягу і аксесуарів не поспішають повідомляти про побічні ефекти своїх товарів. Тому  ведучі розповіли про шкідливі тенденції молодіжної моди та запропонували переглянути відеоролик «10 тенденцій моди, які необхідно зупинити».

На засіданні студентам було запропоновано ряд інтерактивних вправ «Мікрофон», «Ланцюжок думок», «Дискусійний майданчик» та ігор «Дерево  з людськими якостями», «Каблучка краси». Також студенти долучилися до складання пам’ятки «Як я повинен одягатись».

І на завершення виховної години студенти дали відповідь на проблемне запитання «Як Ви вважаєте, з чого складається краса людини?».

Присутні зрозуміли, що  кожен з нас повинен прагнути, щоб у нього все було  прекрасним: і зовнішній вигляд, і душа. І тоді життя буде кришталевим і чистим, як джерельна вода.

Наставник групи Соловей Г.С.

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я