Засідання обласного методичного об’єднання методистів ВНЗ І – ІІ р.а.

Батьківська категорія: Новини

16 листопада 2017 року на базі Вищого комунального навчального закладу Сумської обласної ради «Лебединське педагогічне училище імені А.С.Макаренка» відбулося засідання обласного методичного об’єднання методистів ВНЗ І – ІІ р.а. з проблеми «Шляхи підвищення якості методичної роботи у ВНЗ І-ІІ р.а.»


У рамках обласного методичного об’єднання учасники працювали у творчій майстерні, яку провели завідувач методичного кабінету Стеценко Надія Вікторівна та методист Кіріна-Радчук Валентина Миколаївна, де були визначені шляхи удосконалення якості методичної роботи у ВНЗ І-ІІ р.а. Творча майстерня – оригінальна форма навчання або спільної діяльності у складі групи, яка створює умови для сходження кожного учасника на новий щабель професійності та нового досвіду шляхом колективної творчості.

Високу оцінку присутніх отримав майстер-клас викладача математики Долі Людмили Миколаївни «Математика мовою серця».

Учасники засідання методичного об’єднання переконалися у необхідності оновлення педагогічної свідомості, накреслили шляхи інноваційного розвитку навчального закладу І-ІІ р.а в контексті ідей і здобутків сучасної педагогічної думки, їх впровадження в освітній процес з метою формування компетентного, конкурентоспроможного фахівця.

Фото: робочі моменти засідання методичного об’єднання.
































Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я