Творіть добро, щоб кращим став цей світ

Батьківська категорія: Новини

У духовній красі людини найціннішими, безумовно є людяність, лагідність, милосердя, ввічливість, доброта.

Людина прийшла у цей світ, щоб творити добро і добру пам'ять залишити по собі. Кожен новий день повинен розпочинатися з добрих побажань один одному, і легкокрилою піснею благословлятися на добрі справи.

З 17 по 21 листопада  в училищі пройшов тиждень психологічної служби. Цей тиждень проходив під гаслом «Доброта врятує світ».

Кожен день тижня мав свою назву, протягом якого відбувалися відповідні заходи. Тиждень в нашому училищі  розпочався Днем вдячності, де студенти та викладачі мали змогу висловити добрі побажання на паркані.


В День відкритих сердець пройшла СМС-акція «Моє серце відкрите для добра, а твоє?»

Так, під час проведення Дня творчості для студентів був організований конкурс на виготовлення емблеми Доброти та був оголошений конкурс творів «Якби я був(ла) добрим Янголом». Студенти 1-4 курсів  виготовили емблеми Доброти та презентували їх. Були відзначені такі групи: 521 гр.,   311 гр.,  541 гр. та 113 гр.

В День духовності студенти долучилися до акції «Не будь байдужим».  Студентами 531гр та 222 гр., 221 гр. були зібрані продукти харчування, іграшки, одяг для сімей Міщенко та Зінченко, які  переїхали із зони АТО.


У Всесвітній День привітань кожен бажаючий мав змогу написати лист-привітання  та через скриньку «Hello!» передати близькій людині.

Під час тижня  були проведені для студентів уроки Доброти.


Здавна відомо, що сім’я – то невичерпне джерело наснаги, любові та батьківських обов’язків. Недарма народна мудрість стверджує: «Без сім’ї нема щастя на Землі» З метою формування поняття про цінність сім’ї та сімейних стосунків для життя кожної людини практичним психологом     Баль О.В. була проведена виховна година для студентів першокурсників «Як жити в мирі і злагоді з батьками», в ході якої студенти вчились конструктивно вирішувати конфліктні ситуації та розробили секрет щасливої сім’ї.


Сподіваємося, у наших студентів з`явиться потреба робити кожен день добрі справи для своїх друзів, своєї сім`ї, для тих, кому потрібна сьогодні допомога. І нехай тиждень Доброти закінчився, а добрі справи та люди, які їх роблять ніколи про них не забувають і роблять їх впродовж  всього життя!

Психологічна служба училища

Хвилина мовчання
РОЗКЛАД ЗАНЯТЬ

StartUp Teacher Academy

Бібліотека коледжу

Соціальна реклама

Стань Воїном Кіберфронту

Кіберполіція

Музеї коледжу

Зупинимо булінг разом!

Бережи здоров`я